The Guardian пише, Сі Цзіньпін і Путін хочуть знищити глобальне домінування Америки

The Guardian пише, Сі Цзіньпін і Путін хочуть знищити глобальне домінування Америки

Лідер Китаю Сі Цзіньпін та російський диктатор Володимир Путін налаштовані припинити глобальне домінування США, на тлі війни рашистів з Україною, зазначає The Guardian.


Після зустрічі радника з національної безпеки США Джейка Саллівана зі своїм китайським колегою Яном Цзечі в Римі американці пішли розчарованими. Схоже, Китай таки підтримує Москву, надаючи Путіна військову та фінансову допомогу.

«Це проєкт Сі Цзіньпіна. Він повністю і принципово підтримує це більш тісне партнерство з Росією», — сказав офіційний представник США.

Видання The Guardian пише, що в цілому більшість китайських чиновників не хочуть співпрацювати з рашистами, однак цього бажає їх лідер Сі Цзіньпіна. Він разом з Путіним думає про США як про деспотичну та свавільну країну. Тому зараз китайський та російський диктатор хочуть знищити гегемонію Білого Дому на світовій геополітичній арені.

 

Якщо Китай підтримає Росію в її протистоянні із Заходом, адміністрація президента США Джо Байдена переключать свою увагу на те, щоб переконати союзників, особливо в Європі, переглянути свої відносини з Пекіном. Салліван має прибути до Парижа 15 березня для переговорів із керівництвом Франції, – переказує статтю The Guardian українське видання НВ.

Раніше Джо Байден застерігав Китай від надання військової чи фінансової допомоги Росії після повномасштабного вторгнення в Україну.

Починаючи з 24 лютого російські агресори регулярно обстрілюють українські міста ракетами. Однак, Москва заперечує це та говорить, що бомбрадує тільки об’єкти військової інфраструктури України. В обстрілах житлових кварталів та мирного населення російська пропаганда звинувачує Збройні сили України та націоналістів.

Друзі! Ми створили проєкт Artefact Info. Це – волонтери, які у режимі 24/7 збирають інформацію про злочини російських окупантів, фіксують всі дані про бойові дії, а також – заяви культурних діячів, спортсменів, компаній. Вони пишуть велику хроніку російсько-української війни, літопис, за яким історики вивчатимуть ці події. Всі дані після війни будуть передані професійним історикам для вивчення та опрацювання!

Редакція сортує все по тегах, за якими потім буде дуже зручно відшукати інформацію зі сфери, яка Вас цікавить.

Підтримайте їх – підпишіться на телеграм канал  або приєднайтеся та пишіть цей літопис разом з ними! Їм дуже потрібна ваша підтримка!

Щоби долучитися, напишіть у телеграм: +38 099 76 46 506

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *