Рашисти вели бої з територіальною обороною міста Славутич

Жителі міста Славутич вийшли на акцію протесту до міської ради, де розгорнули синьо-жовті прапори.


Про це повідомила міська рада:

Жителі міста з українською симолікою вийшли до будівлі міськради, щоб показати окупантам, що їм тут не раді.

Вчора місцева влада повідомляла про бої за Савутич.

 

“В Славутичі було важко! Наші захисники тримали оборону, мужньо і самовіддано! Але у нас точно не рівні сили! Наша ТрО, протистоїть армії загарбника! І наші хлопці справжні герої! Дякуємо ЗСУ за артилерійську підтримку! Нажаль, ми маємо наших загиблих…Кількість і хто це – уточнюється!”, – повідомив міський голова Славутича Юрій Фомічев.

 

Раніше Олексій Арестович говорив, що територіальна оборона героїчно відбила перші атаки рашистів на Славутич.

Починаючи з 24 лютого російські агресори регулярно обстрілюють українські міста ракетами. Однак, Москва заперечує це та говорить, що бомбрадує тільки об’єкти військової інфраструктури України. В обстрілах житлових кварталів та мирного населення російська пропаганда звинувачує Збройні сили України та націоналістів.

Друзі! Ми створили проєкт Artefact Info. Це – волонтери, які у режимі 24/7 збирають інформацію про злочини російських окупантів, фіксують всі дані про бойові дії, а також – заяви культурних діячів, спортсменів, компаній. Вони пишуть велику хроніку російсько-української війни, літопис, за яким історики вивчатимуть ці події. Всі дані після війни будуть передані професійним історикам для вивчення та опрацювання!

Редакція сортує все по тегах, за якими потім буде дуже зручно відшукати інформацію зі сфери, яка Вас цікавить.

Підтримайте їх – підпишіться на телеграм канал  або приєднайтеся та пишіть цей літопис разом з ними! Їм дуже потрібна ваша підтримка!

Щоби долучитися, напишіть у телеграм: +38 099 76 46 506

Друзі! “Артефакт” – це незалежний журнал про культуру. Нас ніхто не фінансує. Тому підтримайте авторів. Тут посилання на платіж через монобанк. Дякуємо!

А це карта приватбанку:

4149 4991 1010 5317

А ще у нас є свій магазин крутих футболок на історичну та культурну тематику. Ви можете придбати футболку, светр чи горнятко й цим підтримати наш журнал!

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *