Легендарні Bullet For My Valentine приїдуть на ZaхidFest-2018

Хедлайнером ювілейного, десятого, фестивалю ZaхidFest, який відбудеться у Львові (с. Родатичі) 24-26 серпня, стане британська металкор-група Bullet For My Valentine. Це перший виступ монстрів цього популярного стилю в Україні. 

Про це повідомляють організатори заходу у Facebook.

Група Bullet For My Valentine сформувалася в 1998 році в місті Бридженд під назвою Jeff Killed John і складалася з Меттью Така (вокал, ритм-гітара), Майкла Педжета (соло-гітара), Ніка Крендлі (бас-гітара) і Майкла Томаса (ударні). Спочатку її учасники виконували кавери на пісні Metallica і Nirvana, паралельно займаючись написанням власного матеріалу.

Раніше повідомлялося, що хедлайнером фестивалю також стане бразильська метал-група Sepultura.

У продажу з’явилися перші квитки за найнижчою ціною. Вартість денного абонемента на сьогодні становить 1200 грн. Надалі вона буде зростати і досягне 1300 грн.

Нагадаємо, в 2017 році ZaxidFest відбувся 18-20 серпня у селі Родатичі під Львовом вже в дев’ятий раз. Головним хедлайнером стала британська інді-рок група Editors, яка виступила в Україні вперше.

«Bullet for my Valentine» — британський гурт (переклад з англ. «Куля для моєї коханої»), що грає музику у стилі « металкор»,«хеві-метал» і «треш-метал».Утворилася в 1998 році, в місті Брідженд, Вельс, і називалася «Jeff Killed John». Її учасники грали в жанрі «нью-метал», переспівуючи пісні Metallica та Nirvana. Фінансові труднощі позначилися на стилі музики і назві групи і після багатьох варіантів вона стала називатися Bullet for my Valentine [1]. Учасники стали грати сучасний Металкор. У 2002 році лейбл Roadrunner Records запропонували укласти групі контракт, за яким вона повинна була випустити п’ять альбомів з Sony BMG.

Дебютний альбом Bullet for my Valentine «The Poison» був випущений 3 жовтня 2005 у Великій Британії і 14 лютого 2006 в День святого Валентина в Америці, що підходило до назви «Bullet for my Valentine». Цей альбом був присвячений старому другові Симону Рою Деннінгу. В Billboard 200 альбом потрапив на 128, а в Top Heatseekers на перше місце. На 6 лютого 2008 року було продано 375 000 копій. Альбом отримав статус золотого від Американської асоціації звукозаписних компаній. Другий альбом групи Scream Aim Fire вийшов 29 січня 2008 в США і відразу потрапив на 4 місце в Billboard 200, в перші дні було продано 53 тисячі копій.

Роман Коржик, “Артефакт”.

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *