Співак Lil Boeee вже має 3 релізи, кілька виступів на розігріві у львівського гурту Lvivdanceclub на приватних вечірках  і сольні виступи. 

Інді-виконавець Lil Boeee випустив кліп на пісню Буденність

Співак Lil Boeee вже має 3 релізи, кілька виступів на розігріві у львівського гурту Lvivdanceclub на приватних вечірках  і сольні виступи. 


 

Слова нової пісні промовляють:

 

 

Ця вся ця буденність, 

Клята нестерпність,

Вбиває що швидше, 

Тебе і мене .

Кляте навчання,

Музичка та танці,

Все погодинно

Незносно тобі

 

Ця пісня – це крик душі та серця. У кожного з нас у житті приходить момент, коли у відносинах все зайшло в глухий кут, усе стало сірим, ніякої романтичності. Навколо все одне й те саме, буденне. Стосунки з кожним днем, все більше руйнуються і велика ймовірність, що через це вони завершаться.

 

Тебе дратує все навколо, тебе дратує її звичний вигляд, Арсен говорить: «Ти вже просто не витримуєш і зриваєшся, кричиш: Ця вся буденність, клята нестерпність, вбиває, що швидше тебе і мене!» Саме такий меседж Автор вніс у пісню під назвою «Буденність».

 

Початок музичної кар’єри бере ще у шкільні роки, коли псевдонім Lil Boeee, ще не було придумано та представляли виконавця перед виходом на сцену як Арсен Руснак, саме так звати Lil Boeee. 

 

Об‘єднавшись з однокласниками та створивши групу під назвою «The Bliss» вони приймали участь у різноманітних конкурсах талантів та займали призові місця. Так і зародилась думка пов‘язати своє життя з музикою, не обмежуючись назвою хоббі, а саме сприймати музику як спосіб життя, як справу життя.

 

Молодий артист зі Львова, від шкільних виступів до виступів на сцені поруч з легендами львівського інді-попу та інді-року.

 

Під час війни виконавець вже дав кілька благодійних концертів на підтримку ЗСУ та ВПО У Львові.

 

Сингл за посиланням

 https://bfan.link/lil-budennist 

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ВИКОНАВЦЯ:

Instagram: https://instagram.com/lil.boeee?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Youtube : https://www.youtube.com/c/LILBOEEE

TikTok:

https://vm.tiktok.com/ZMNSAEFfy/

TELEGRAM:

https://t.me/lil_boeee1

 

ДЛЯ ЗВ’ЯЗКУ:

TELEGRAM: 0973110043 

INSTAGRAM: @romantokarsky

Роман Токарський(менеджер)

 

 

Друзі! “Артефакт” – це незалежний журнал про культуру, історію, суспільство. Нас ніхто не фінансує. Тому підтримайте авторів. Тут посилання на платіж через монобанк. Дякуємо!

А це карта приватбанку:

4149 4991 1010 5317

А ще у нас є свій магазин крутих футболок на історичну та культурну тематику. Ви можете придбати футболку, светр чи горнятко й цим підтримати наш журнал!

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *