Тепер ми вся країна партизани: репер KUTOVYI своїм другим синглом закликає не забувати про війну

Тепер ми вся країна партизани: репер KUTOVYI своїм другим синглом закликає не забувати про війну

KUTOVYI презентував другий сингл, присвячений всім українцям.


Молодий український реп-виконавець KUTOVYI презентує другий сингл, який увійде до майбутнього ЕР “Лютий”. Трек був написаний ще у березні, коли весь народ згуртувався і тримав оборону. Це сильно надихнуло на пісню – присвяту всім українцям. 

Ось що він розповів про свою нову роботу:

 

Я дуже хотів донести аудиторії і надихнути людей на одну думку: всі українці — ментально партизани. Просто кожен веде боротьбу на своєму фронті. Хтось зброєю, хтось інформацією, хтось донатами, хтось волонтерить…

 

Перша частина треку – це такий-собі сетап. Там пояснюються обставини і що взагалі відбувається. Потім яма, щоб передати як в дуже миролюбній нації запалився вогонь війни.

 

Трек виходить саме зараз, адже я хочу нагадати, що варто залишатись згуртованими і продовжувати боротися, адже війна ще триває.

 

Боротьба триває, ми всі повинні бути одним цілим і допомагати військовим хто чим може. Недопустимо зараз “забути” про війну.

Ми всі повинні залишатись “партизанами” в душі.

На даному етапі такий меседж дуже важливий. І я хотів би, щоб якомога більше людей його почули та дійсно усвідомили. 

 

Сподіваюся, цей трек зможе підтримати хлопців на передовій. А всім цивільним людям нагадає, що потрібно продовжувати підтримувати, волонтерити, залишатись згуртованими. Бо тільки так ми переможемо, коли будемо всі разом тримати стрій!

 


Друзі! “Артефакт” – це незалежний журнал про культуру, історію, суспільство. Нас ніхто не фінансує. Тому підтримайте авторів. Тут посилання на платіж через монобанк. Дякуємо!

А це карта приватбанку:

4149 4991 1010 5317

А ще у нас є свій магазин крутих футболок на історичну та культурну тематику. Ви можете придбати футболку, светр чи горнятко й цим підтримати наш журнал!

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *