У Кінопросторі Національного центру «Український Дім» відбудеться лекція «Роль оператора-постановника на різних етапах кіновиробництва»

У Кінопросторі Національного центру «Український Дім» відбудеться лекція «Роль оператора-постановника на різних етапах кіновиробництва»

24 листопада о 18:00 у Кінопросторі Українського Дому відбудеться  лекція «Роль оператора-постановника на різних етапах кіновиробництва» від оператора-постановника Вячеслава Раковського.


 

 

Вячеслав Раковський оператор-постановник фільму «Я працюю на цвинтарі».

 

Зустріч з Вячеславом створено у рамках циклу лекцій під назвою “ПРО КІНО”, які проходять у рамках Кінопростору в Українському Домі.

 

ПРО КІНО — серія безкоштовних лекцій в Українському Домі з запрошеними професіоналами кіноіндустрії.

 

Кінопростір — спільний проєкт Ukrainian Film School та Національного центру  “Український Дім”. Він пропонує глядачам і професійній кіноспільноті перегляди українського та світового кіно, програму публічних подій, а також діалогову платформу.

 

Адреса: Український Дім, вул. Хрещатик, 2.

 

Вхід вільний, але за попередньою реєстрацією. 

Тисни на посилання та реєструйся:

https://filmschool.com.ua/pro_kino 


Друзі! “Артефакт” – це незалежний журнал про культуру, історію, суспільство. Нас ніхто не фінансує. Тому підтримайте авторів. Тут посилання на платіж через монобанк. Дякуємо!

А це карта приватбанку:

4149 4991 1010 5317

А ще у нас є свій магазин крутих футболок на історичну та культурну тематику. Ви можете придбати футболку, светр чи горнятко й цим підтримати наш журнал!

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *