У Полтаві презентують історичний екшн “Крути 1918”

Запрошуємо Вас на презентацію фільму “Крути 1918” за участю творчої групи, яка відбудеться 8 лютого у кінотеатрі Wizoria Колос о 18:30. 


На Вас очікує зустріч з акторами Євгеном Ламахом та Олексієм Тритенком. Спеціальний гість: полтавчанин Володимир Філатов, який зіграв у фільмі генерала Савицького.
Після перегляду – спілкування з акторами та прес-конференція. За найцікавіші запитання – книжки “Крути 1918”, – пишуть організатори.

Світлина від КРУТИ 1918.

Про фільм: Початок ХХ століття був дуже важким часом для українців. Але тоді вони все ж змогли одержати свою незалежність, яку треба було ще утримати. Для цього багато хто готовий був йти на жертви, стояти за незалежність своєї країни. У 1918 році сталася одна з найстрашніших подій – битва під Крутами недалеко від Києва. Кілька сотень патріотичних студентів, молоді люди героїчно вирішили захистити свою країну від 4-тисячної добре озброєної Червоної армії. Серед них є і брати, які закохалися в одну дівчину, і просто купа молодих хлопців, у яких все ще має бути попереду.

Квитки: http://bit.ly/2CVsFQ6

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *