Гурт MBreeze презентує пісню-ностальгію - «Кожен день»

Гурт MBreeze презентує пісню-ностальгію – «Кожен день»

Нотки ностальгії в новій пісні «Кожен день» від гурту MBreeze


 

 

 

Кажуть, що існує 5 мов кохання. Пісня «Кожен день» відображає мову кохання автора: фізичні дотики та час, проведений разом. Це пісня-ностальгія, яка може знайти відгук в серцях багатьох українців, оскільки з початку війни велика кількість людей опинились на відстані від своєї коханої людини, від родини або домівки.

 

«В один з зимових блекаутів я проводив ніч в пошуках натхнення на нашій студії в Києві. В певний момент я зловив себе на думці, що дуже сумую за людиною, котру не можу зараз обійняти, відчути поруч, провести час разом, як колись. Я не став стримувати емоції, і переклав їх на музику і текст нашої нової пісні», – коментує Олександр Біляк, фронтмен гурту. 

 

 

«Кожен день» – це другий реліз від MBreeze в 2023 році. Гурт заявив, що планує випустити пісню в декількох версіях. Ударник гурту, Ілля, коментує:

 

«Три! Саме стільки версій цієї пісні ми плануємо зараз. Перша – оригінальна, вийде на майданчиках українською мовою 24 березня, друга буде адаптована англійською, а от третя нехай буде несподіванкою для наших слухачів. Скажу тільки одне – вона точно має стати на RADIO ROKS!»

 

Лірик відео, яке гурт зняв на телефон вже можна переглянути на YouTube, а пісню «Кожен день» можна прослухати на всіх стрімінгових майданчиках.

Друзі! Дякуємо, що читаєте нас!

Нам потрібна Ваша фінансова підтримка, аби далі робити контент, який популяризує Україну та бореться з російськими міфами, маніпуляціями та неправдою.

Моно: 5375 4141 3251 9074

Приват: 5168 7456 1163 3030

 

Ось лінки для миттєвих переказів, якщо не хочеться копіювати номера карток:

Клікай сюди, якщо карта моно. 

Натискай тут, коли приват. 

Раптом хочете підтримати через PayPal, то ось реквізити: romankorzhyk90@gmail.com

А ще у нас є крутий інстаграм – підпишіться, будь-ласочки:

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Artefact – історія та культура (@artefact.journal)

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *