Іран погодився давати рашистам балістичні ракети, які стріляють на відстань 300-700 кілометрів.

Іран постачатиме рашистам балістичні ракети

Іран погодився давати рашистам балістичні ракети, які стріляють на відстань 300-700 кілометрів.


Звідки ми про це знаємо?

Така інформація є в розвідки Збройних Сил України. Детально про те, як співпрацюють Іран та рашисти, розповів Юрій Ігнат, речник командування Повітряних сил ЗСУ.

Детальна інформація

Для України це нова загроза, оскільки проти балістики немає ефективних засобів боротьби. Скоріш за все, ці ракети необхідно знищувати фізично на стадії запуску.

Як це робити – поки невідомо.

 

Пряма мова

 

Про балістичні ракети з’явилася інформація, що Росія все ж таки досягла домовленостей. Як саме їх буде доставлено до України, це вже не важливо. Ми бачимо, що є регулярне повітряне сполучення з Москвою та Тегераном, – сказав Ігнат.

 

Яка нам користь з цієї інформації?

Ці знання дають нам розуміння, що потрібно відповідально реагувати на сигнали повітряної тривоги та почувши сирену – негайно йти в укриття.

У Збройних Силах України чітко та напряму говорять, що проти балістичних ракет немає ефективних засобів захисту, тому найбільш надійний спосіб захиститися – йти в бомбосховище.

Водночас, українським спецслужбам, громадським організаціям та аналітичним центрам слід детальніше вивчати Іран та шукати слабкі місця, котрі битимуть по економіці та владі цієї країни. Тоді, цілком ймовірно, що Іран менше допомагатиме рашистам й нам буде простіше захищатися від їх ракетних ударів.

Той факт, що рашисти просять Іран про зброю та допомогу – напряму доводить, що росія втрачає ресурси та сили щоби продовжувати війну, а отже Україна має стояти до кінця, до перемоги та не здаватися.


Друзі! “Артефакт” – це незалежний журнал про культуру, історію, суспільство. Нас ніхто не фінансує. Тому підтримайте авторів. Тут посилання на платіж через монобанк. Дякуємо!

А це карта приватбанку:

4149 4991 1010 5317

А ще у нас є свій магазин крутих футболок на історичну та культурну тематику. Ви можете придбати футболку, светр чи горнятко й цим підтримати наш журнал!

Post a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *